La Familia en essència

Som wood lovers des de fa més de 30 anys, experts en la construcció i el muntatge d’espais singulars, mobiliari, decoració i serveis d’home staging. Inquiets i curiosos, ens atrevim amb tots els reptes que ens plantegen dissenyadors i arquitectes. Un dream team fantàstic en el qual es combina la seva creativitat amb el nostre saber fer: l’atenció al detall a través de les mans artesanes i els recursos tecnològics.

I els testos s’assemblen a les olles…

Com que la seva creativitat és infinita i les nostres ganes de fer coses també, ens hem anat convertint, a més, en makers de molts altres materials, com el metall, el metacrilat, la impressió sobre tela o sobre vinil. Així aconseguim cobrir totes les necessitats de cada projecte.

La Familia Maker és única perquè està formada per professionals que tenen una gran experiència en diferents àmbits: fusters, tapissers, metal·listes, pintors, electricistes, impressors de gran format, retolistes i muntadors.

Tots a l’una per aconseguir l’èxit de cada projecte i preparats per col·laborar en tot el que sigui necessari: mesuraments in situ, proves i prototips, coordinació d’equips i suport en totes les fases del projecte.